Blog

GaleriArt, un scurt început

Buna tuturor, ne-am gândit să spunem câteva lucruri despre noi și cum am început aceasta mică afacere.

Ținând cont de faptul că tot mai multă lume uită de ceea ce e tradițional, am vrut să readucem acest aspect la viață, prin lucruri simple care să îți bucure sufletul.

Am pornit foarte timorați în această afacere, cu tot felul de gânduri, dar apucându-ne de treaba, ne am dat seama cât de mult ne place.

Tot ce facem, tot ce vindem, încercăm să facem ca pentru noi, bucurându-ne prima data vederea noastră si uimindu-ne cât de frumos pot arăta toate.

Tot acest proces de a aduce la bun sfârșit un produs ne încântă de fiecare dată când îl facem.

Ținem cont de fiecare produs în parte și încercăm să ducem la bun sfârșit fiecare comandă fără să facem rabat la calitate.

Haideți să parcurgem câteva etape ale procesului de realizare ale unui produs:

– Cum spuneam mai sus, ținem cont de absolut tot ce vrea clientul și, atunci când este cazul intervenim pentru a avea o alta perspectiva asupra produsului
– Cum primim schița, ne “jucăm” cu ea până ajunge la forma la care vrem noi, după care intervine “mâna” laserului magic care ne este de super mare ajutor și fără de care nu am fi reușit să realizăm atâtea modele.
– Când produsul este gata, încercăm să aducem produsul la cea mai bună versiune a sa.
– Cu grijă și cu produse de cea mai bună calitate, curățăm produsul, iar cu cele mai bune vopsele îl aducem la viață și îi redăm strălucirea
– Țin să specific că tot acest proces este realizat manual, fiecare piesa trecând prin mana noastră pana la ultimul detaliu ce trebuie pus la punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *